Normal view MARC view ISBD view

Terciarización e servizalización na innovación do sector agrario . Factores impulsores e efectos na sustentabilidade da gandería e da viticultura en Galicia [Recurso electrónico] / María Ángeles Pereira Sánchez ; [director, Xavier Vence Deza]

By: Pereira Sánchez, Ángeles.
Contributor(s): Vence Deza, Xavier.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Santiago de Compostela : Universidade de Santiago de Compostela , 2016Description: 527 p.Subject(s): Sector agrario | Viticultura | Sector terciario | Galicia | TesisOnline resources: Texto completo General Note: Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Economía AplicadaSummary: A co-evolución das dinámicas do sector agroalimentario, os patróns sectoriais de innovación, os cambios na política pública e nas convencións alimentarias, así coma os cambios en organización, xunto coas mudanzas nas estruturas agrarias, impulsan unha crecente complexidade e especialización nos procesos produtivos das explotacións, que requiren do apoio de servizos diversos.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Economía Aplicada

A co-evolución das dinámicas do sector agroalimentario, os patróns sectoriais de innovación, os cambios na política pública e nas convencións alimentarias, así coma os cambios en organización, xunto coas mudanzas nas estruturas agrarias, impulsan unha crecente complexidade e especialización nos procesos produtivos das explotacións, que requiren do apoio de servizos diversos.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Parlamento de Galicia. Biblioteca
Rúa do Hórreo, 63
15701-Santiago de Compostela (A Coruña)
Tfno. 981551300. Ext. 2311, 2120
biblioteca@parlamentodegalicia.gal

Powered by Koha